12.08.2013., Танјуг

Владина Канцеларија за одрживи развој недовољно развијених подручја, коју води министар Сулејман Угљанин, најавила је данас да ће организовати испоруку пољопривредне механизације у осам локалних самоуправа за 761 домаћинство, који су то …

mehanizacija_subvencijeБЕОГРАД – Владина Канцеларија за одрживи развој недовољно развијених подручја, коју води министар Сулејман Угљанин, најавила је данас да ће организовати испоруку пољопривредне механизације у осам локалних самоуправа за 761 домаћинство, који су то право стекли по јавном конкурсу, објављеном 24. априла.

Корисницима ће бити испоручени мотокултиватори, системи за наводњавање, музилице, пластеници.

Испоруке ће почети у Новој вароши, 13. августа, на Потесу Браношевац и Прибоју, на локацији код ИНКОП-а; затим следе Нови Пазар, 15. августа, Тутин, 16., код Стадиона, затим Сјеница, 19. августа, код Спортске хале, Пријепоље, 20. августа – код хотела „Милешево“, Ивањица, 21. августа на Јелића пољу (Сајмиште).

На крају ће испрука бити обављена у Рашкој, али термин за сада није одређен.

За сва даља обавештења, заинтересобани могу да се обрате преко е-маила: pr@mbp.gоv.rs или на телефон бр. 064-8350-228 Јулијани Мојсиловић; помоћници монистра Ифети Радончић, на radoncic@kornrp.gov.rs и телефон бр. о64-8350-008; као и Едибу Кајевићу на ekajevic@kornrp.gov.rs , телефон бр. 064-8350-094.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *