16.03.2015., Танјуг

БEOГРAД – Нафтна индустриjа Србиjе (НИС) саопштила jе данас да и ове сезоне обезбеђуjе ниже цене горива за пољопривреднике, уз НИС Aгро картицу.

NIS-logoУз НИС Aгро картицу регистрована пољопривредна газдинства остваруjу попуст од пет динара по литру евро дизела, три динара по литру за гасно уље 0,1, као и седам динара по литру за Ултра Д, адитивирани премиjум евро дизел.

Kао значаjан подстицаj и меру олакшице куповине неопходног ресурса за рад пољопривредника, НИС на оваj начин подржава пољопривреду као животну важну грану економиjе у Србиjи, наведено jе у саопштењу.

Горива високог квалитета произведена у домаћоj рафинериjи и контролисана од стране акредитоване лабораториjе, доступна су на наjвећоj малопродаjноj мрежи у Србиjи – на више од 320 НИС-ових бензинских станица распоређених на свим важним путним правцима, у градовима, али и селима, што посебно погодуjе пољопривредним произвођачима, додаjе се у саопштењу.

Поред дизел горива евро пет квалитета, уз НИС Aгро картицу пољопривредници остваруjу попуст од 15 одсто на асортиман Нисотек уља и мазива, као и на одабрану робу широке потрошње.
Oвом програму од половине 2013. године прикључило преко 90.000 пољопривредних газдинстава у Србиjи.

Издавање картице jе бесплатно. Попуњен захтев за издавање картице и документациjа (потврда о активном статусу у Регистру пољопривредних газдинстава за текућу календарску годину и фотокопиjа важеће личне карте) се предаjе на бензинским станицама НИС-а, или шаље обичном поштом на адресу: НИС а.д. Нови Сад, Kол центар, Kартица за пољопривреднике, Народног фронта 12, 21000 Нови Сад.

Kартица се активира наjкасниjе у року од 14 радних дана, наведено jе у саопштењу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *