21.08.2015., Танјуг

Aгро ИT Kластер покренуо jе онлаjн портал Пијаце, коjи пружа могућност оглашавања, продаjе и куповине пољопривредних производа путем интернета, а циљ им jе да у наредном периоду, поред териториjе Србиjе, покриjу и околне земље.

pijaceБEOГРAД – Aгро ИT Kластер покренуо jе онлаjн портал Пијаце, коjи пружа могућност оглашавања, продаjе и куповине пољопривредних производа путем интернета, а циљ им jе да у наредном периоду, поред териториjе Србиjе, покриjу и околне земље.

Kонцепт зелене и сточне пиjаце на интернету, онлаjн продаjа и куповина и праћење нових трендова, корак jе напред у пословању пољопривредника, пољопривредних произвођача, пољопривредних предузећа, као и села уопште, истичу у Aгро ИT Kластеру.

Aгро ИT Kластер jе своj проjекат осмислио и реализовао како би промовисао употребу интернета међу пољопривредницима, као и да би им пружио користан алат помоћу коjег могу бесплатно да промовишу своjе производе.

Поред основне функциjе оглашавања, на порталу се може пронаћи прегршт корисних савета, новости, калкулатори за рачунање разних ствари, календари и слично.

Сви садржаjи и сервиси коjе пиjаце.цом пружаjу посетиоцима у потпуности су бесплатни, а рачуна се да са опциjама коjе се припремаjу, у наредном периоду таj портал прерасте у социjалну мрежу посвећену свима коjи имаjу додирних тачака са агро сектором, односно пољопривредом.

Визиjа jе да пиjаце.цом постане место где се промовише пољопривреда и село уопште, где пољопривредници могу да се информишу о нових технологиjама, да размењуjу међусобно искуства, да се посаветуjу са стручњацима из разних области, да се млади пољопривредници информишу о традиционалним начинима производње…

Oваj проjекат jе резултат рада Aгро ИT Kластера и званично jе пуштен у рад 1. августа 2015. након скоро годину дана развоjа и тестирања.

Aгро ИT Kластер jе основан ради остваривања циљева у области унапређења, развоjа и примене информационих технологиjа у пољопривреди.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *