29.08.2016., Бета , РТВ

НОВИ САД – Центар за органску производњу Селенча (ЦОПС), Органик мрежа и Европска предузетничка мрежа (ЕЕН) позвали су данас заинтересоване да се до 18. септембра пријаве за учешће на Међународним пословним сусретима „Агро органик Б2Б“ у месту Селенча у Војводини, који су једини пословни сусрети на тему органске пољопривреде у Европи.

organsko_selencaТај скуп одржава се 30. септембра, у оквиру Форума о органској производњи у Селенчи, а прошле године, када је организован први пут, учествовало је 79 представника из осам земаља.

Теме овогодишњих Међународних пословних сусрета су производња и трговина органском храном и пићем, органска семена и садни материјал, заштитна средства у органској пољопривреди, пољопривредне машине и опрема, амбалажа, обновљиве енергије, производна опрема, примењена наука и истраживања, иновативне технологије у органској производњи и партнерска сарадња на пројектима финансираним из европских фондова.

Међународни пословни сусрети имају за циљ да додатно помогну предузећима да лакше и брже дођу до домаћих и иностраних партнера у оквиру Форума, наводи се у саопштењу за јавност.

ЦОПС организује форум уз подршку Покрајинске владе, а суорганизатори су Пољопривредни Универзитет из Нитре у Словачкој, ЕЕН Србија и предузеће Спеском консалтинг (Spescom Consulting) из Новог Сада, а медијски спонзор Форума органске производње је портал Агросмарт (www.agrosmart.net).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *