15.09.2011., (Бета)

Министарство пољопривреде Србије објавило је у четвртак позив за незапослене дипломиране инжењере пољопривреде да се до 19. септембра пријаве за обуку у пољопривредним саветодавним и стручним службама које су најближе њиховом пребивалишту, ради запошљавања.

Како се наводи у Јавном позиву објављеном на сајту Министарства пољопривреде и трговине (www.мпт.гов.рс) пријављивање за обуку незапослених инжењера пољопривреде који су на евиденцији Националне службе за запошљавање која ће трајати од 20. до 29. септембра, врши се телефонским путем.

Додаје се да је диплома или уверење о заврсеном факултету доказ који је потребно понети са собом и наглашава да ће проверу доказа о испуњености услова за учешће у обуци вршити непосредно пре почетка обуке пољопривредне саветодавне и стручне службе у којој се обука спроводи.

Дипломирани инжењери пољопривреде, како пише у позиву, у четири дана проћи ће обуку: саветодавне вештине и технике, стицања знања у области програма подстицајних мера државе за унапредјење пољопривреде, стицање вештине презентације бенефита при коришћењу кредита у области пољопривреде, као и процене потреба пољопривредних производјача.

Додатне информације незапослени дипломирани ижењери пољопривреде могу добити на телефоне 011/ 334 83 99 и 011/ 334 80 54.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Следећи чланак
»