27.01.2012., Capital

БАЊАЛУКА, Министарство пољопривреде, водопривреде и шумарства Републике Српске у сарадњи са Удружењем воћара Српске израдило је пројектну документацију за изградњу хладњача за воће, капацитета 20, 100 и 300 тона.

Из Министарства позивају пољопривредне произвођаче, узгајиваче воћа, који желе да преузму типске пројекте за изградњу хладњача овог капацитета да се обрате Удружењу воћара Српске у Доњим Подградцима 62, на број телефона 051 895 160, од 8.00 до 12.00 часова.

“Произвођачи који желе да добију грађевинску дозволу за хладњаче за воће, између осталог, мораће да направе копије ревидованог типског пројекта, са печатом овлаштеног предузећа које је извршило ревизију пројектне документације, са именом подносиоца захтјева, број катастарске честице за коју има посједовни лист, редни број копије, датум и оригинални печат носиоца пројектно-техничке документације”, саопштено је из ресорног министарства.

Уз пројекат је неопходно доставити и копију извјештаја о обављеној ревизији техничке документације чиме ће, како се наводи у саопштењу, бити спријечене злоупотребе и евидентирани корисници пројектне документације.

Захтјев за локацијске услове и остале информације могу да се добију од надлежних одјељења у општинама, у којима се налазе парцеле на којима се жели градити хладњача. Срна

1 коментар

  • MILUN каже:

    Postovani
    Zainteresovan sam za dostavljanje el..postom , projektnu dokumentaciju hladnjace za voce i povrce kapaciteta 20 tona .
    S POSTOVANJEM
    MILUN

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *